NELECTRICS IN DESTELBERGEN

Uw specialist voor elektriciteitswerken

Is uw elektriciteit aan vervanging toe? Wil u uw woning opsmukken met nieuwe verlichting? Of heeft u een tv-aansluiting nodig? Voor dit en zoveel meer bent u bij Nelectrics aan het juiste adres!
Ontdek al onze diensten hieronder.
Elektriciteitswerken

Als erkend installateur pakken wij uw nieuwbouwproject graag aan. We leggen de elektrische leidingen, voorzien de databekabeling, plaatsen schakelaars, stopcontacten en elektriciteits- en tellerkasten.

Binnenverlichting

Verlichting bepaalt grotendeels de sfeer in een ruimte. Bij ons kan u terecht voor persoonlijk lichtadvies. Op basis van uw wensen stellen wij een lichtstudie en -plan op.

Buitenverlichting

Een karaktervolle woning of tuin hangt ook van de buitenverlichting af. Op zoek naar sfeervolle buitenverlichting? Nelectrics bekijkt samen met u de mogelijkheden.

Tv en netwerk

Dankzij onze jarenlange samenwerking met Telenet en Proximus zijn we dé installateur in uw buurt. Van coax tot UTP of fibre, wij doen het allemaal!

Parlo- en videofonie

Wil u kunnen horen en/of zien wie er aan de deur staat? Kom dan bij ons aankloppen voor een parlo- of videofoon. Wij installeren en herstellen ze, 24/7.

Depannage en keuringen

Dringende depannage of keuring? Wij staan 24/7 paraat! Bovendien sturen we alle papieren (bv. keuringsattest) digitaal door. Safety first!