Nelectrics uit Destelbergen

Elektriciteitswerken volgens het boekje

Is uw elektriciteit aan vervanging toe? Wil u uw woning opsmukken met nieuwe verlichting? Of heeft u een tv-aansluiting nodig? Voor dit en zoveel meer bent u bij Nelectrics aan het juiste adres!
Ontdek al onze diensten hieronder.

NELECTRICS_elektriciteit-2
Elektriciteitswerken

Als erkend installateur pakken wij uw nieuwbouwproject graag aan. We leggen de elektrische leidingen, voorzien de databekabeling en plaatsen schakelaars, stopcontacten en elektriciteits- en tellerkasten.

NELECTRICS_elektriciteit-3
Binnenverlichting

Verlichting bepaalt grotendeels de sfeer in een ruimte. Bij ons kan u terecht voor persoonlijk lichtadvies. Op basis van uw wensen stellen wij een lichtstudie en -plan op.

NELECTRICS_elektriciteit-4
Buitenverlichting

Een karaktervolle woning of tuin hangt ook van de buitenverlichting af. Op zoek naar sfeervolle buitenverlichting? Nelectrics bekijkt samen met u de mogelijkheden.

NELECTRICS_elektriciteit-5
Tv en netwerk

Dankzij onze jarenlange samenwerking met Telenet en Proximus zijn we dé installateur in uw buurt. Van coax tot UTP of fibre, wij doen het allemaal!

NELECTRICS_elektriciteit-6
Parlo- en videofonie

Wil u kunnen horen en/of zien wie er aan de deur staat? Kom dan bij ons aankloppen voor een parlo- of videofoon. Wij installeren en herstellen ze, 24/7.

NELECTRICS_elektriciteit-7
Depannage en keuringen

Dringende depannage of keuring? Wij staan 24/7 paraat! Bovendien sturen we alle papieren (bv. keuringsattest) digitaal door. Safety first!